Deltec Delcom software

Uw bestellingen worden door DAS aan de hand van de minimale voorraad en, na uw controle, omgezet in overzichtelijke inkooporders. Met Delcom kunt u volledig automatisch uw bulkbestellingen, op basis van de inkooporders, naar de verschillende leveranciers verzenden. Tevens kunt u met Delcom volledig automatisch uw pakbonnen en facturen inboeken.

 

Beschrijving

DWS

Met DWS kunt u direct een onderdeel bestellen bij uw leveranciers, zodat uw afnemers dit onderdeel snel ontvangen. Vanuit DWS vraagt u de voorraad op van het onderdeel bij de leverancier, en kunt u deze meteen bestellen. Deze enkele bestelling wordt dan automatisch in de inkoop en administratie verwerkt.

Tijdsbesparing voor de grossier

Indien u een koppeling heeft, worden uw inkopen automatisch verwerkt. Handmatig inboeken van pakbonnen en facturen is niet meer nodig. Dit levert een tijdsbesparing op voor de grossier. Bij grotere organisaties met meerdere filialen kan dit vrij gemakkelijk een besparing van 3 personen opleveren.

Integreer met andere systemen

De Delcom module is volledig te integreren met DAS. Orderbevestigingen, pakbonnen en facturen haalt Delcom automatisch op bij verschillende leveranciers. Hierdoor kunt u een groot deel van uw inkopen digitaal verwerken.

Verwerk bestellingen met één klik

Met DAS zet u bestellingen om in overzichtelijke inkooporders. Deze bestellingen zijn daarna automatisch te verzenden.

Maak minder fouten

Eventuele pickfouten kunt u gemakkelijk corrigeren. Een verschil in regelbedragen bij een automatisch ingeboekte factuur wordt meteen gesignaleerd.

 

Delcom is compatibel met: