DELTEC DFA software

DFA is een optionele boekhoudoplossing die de complete financiële administratie van uw werkmaatschappij soepel integreert met DAS.

 

Beschrijving

Meerdere administraties

In DFA kunnen meerdere administraties worden gevoerd. Bijvoorbeeld uw holding en/of een financieel gescheiden filiaal kunnen hierdoor apart worden geadministreerd. Evenals DAS is DFA volledig op Windows gebaseerd en profiteert u ook met DFA van alle voordelen hiervan.

Koppeling met uw boekhoudpakket

Indien u reeds werkt met een ander boekhoudpakket en deze wenst te handhaven is dit natuurlijk geen probleem. Afhankelijk van de mogelijkheden in het door u gekozen pakket zijn koppelingen met DAS reeds mogelijk of bespreekbaar.

Werken vanaf meerdere werkplekken

Verder zijn alle invoerprogramma’s multi-user, zodat bijvoorbeeld op de ene werkplek bankboekingen kunnen worden gedaan, terwijl op de andere werkplek crediteurfacturen ingevoerd kunnen worden.

Rapportage mogelijkheden

Overzicht in de financiële positie van uw bedrijf is van essentieel belang. DFA helpt u hierbij en biedt u tevens gemakkelijke tools om verantwoording af te kunnen leggen over het gevoerde beleid.

Automatisch inboeken

Met DFA bespaart u veel tijd aan facturen inboeken. De facturen worden automatisch omgezet in een boekingsvoorstel waar u zelf nog wijzigingen in kan aanbrengen.

Debiteurenbeheer

Met dit component is het mogelijk de openstaande facturen te bewaken. Klanten ontvangen automatisch herinneringen om te betalen.

Bankafschriften inlezen

Betalingen van debiteuren en crediteuren worden automatisch gekoppeld met de geboekte facturen. Hierdoor kunt u eenvoudig en snel bankafschriften inlezen.

SEPA betalingen

SEPA maakt het mogelijk om het rekeningnummer IBAN, overschrijvingen, incasso’s en betaalpassen te gebruiken voor eurobetalingen binnen Europa. Zo Kunt u eenvoudig betalingen verrichten naar landen in het SEPA-gebied.