Deltec DGK (Webshops) software

DGK is een webshop dat op een eenvoudige wijze garages koppelt aan hun online grossier. Garages kunnen hierdoor 24/7 online artikelaanbod en beschikbaarheid raadplegen, en direct bestellen. Dat levert enorme tijdwinsten op voor zowel de grossier als de garagist.

 

Beschrijving

Neem catalogi op in uw webshop

Met DGK maakt u catalogi beschikbaar in een eigen webportaal. Zo kunnen afnemers gemakkelijk onderdelen opzoeken en direct bestellen. DGK is te koppelen met een eigen catalogus, of een ruim aanbod aan externe catalogi. Zo kunt u met meerdere catalogi een compleet productaanbod aan uw afnemers presenteren.

Gebruik actuele data

De productinformatie van de catalogi kunt u koppelen met informatie over eigen voorraad, voorraad van leveranciers, levertijden en prijzen. Zo beschikt een afnemer altijd over de meest actuele informatie.

Koppeling webshop

Met de generieke webshop module kunt u een eigen webshopstructuur aanmaken om andere artikelen (zoals verbruiksartikelen) aan te bieden in een webshop. Deze artikelen zijn te categoriseren en per groep weer te geven.

Banden configurator

Met de offerte module voor banden kan uw afnemer banden offreren aan haar klanten. Deze module voorziet in diverse mogelijkheden om de netto consumentenprijs te berekenen en te tonen. Geïntegreerde module t.b.v. koppeling met bandenhotel.net. Uw gebruikers zijn hiermee in staat om binnen uw webportaal banden in of uit te checken.

Interactieve formulieren

Stelt uw gebruikers eenvoudig in staat om garantie- en/of retourverzoeken bij u in te dienen.

Koppeling velgen configurator

Geïntegreerde configurator waarmee InterTyre velgen en passende banden kunnen worden samengesteld en besteld.

 

Gebruik met catalogi en portals

DGK is te gebruiken met verschillende catalogi, leveranciersportalen en webservices, waaronder:

 

Gebruik met garage software

DGK is te koppelen met de volgende garage software: