Deltec DRAI software

Deltec-Producten Drai

Menig leverancier heeft niet direct de artikelgegevens in de vorm van RAI(FAM)-bestanden. Daarom is DRAI ontwikkeld. Deltec Software B.V. heeft diverse websites en programma’s ontwikkeld om artikelgegevens om te zetten in RAI of RAIFAM gegevens.

 

Beschrijving

Converteer artikelgegevens

DRAI is een conversieprogramma dat speciaal voor bedrijven in automotive-branche geschreven is, zodat deze zelf in staat zijn hun, eigen of die van leverancier, Excel-bestanden te converteren van of naar RAI(FAM)-bestanden. U kunt deze bestanden ook gemakkelijk combineren of opdelen.

Dé standaard voor de hele branche

De "RAI standaard voor elektronische uitwisseling van artikel- en prijsgegevens in de auto-onderdelenbranche" is in de eerste helft van de jaren negentig vastgesteld door de commissie AAC in samenwerking met consultancybureau Bakkenist en het IMK. Vervolgens is in 1994 door de Belgische brancheorganisatie F.A.M. deze RAI standaard overgenomen en gewijzigd waardoor er nu twee standaarden zijn: de RAI standaard en de RAIFAM standaard.

 
 

Probeer DRAI

De kosten voor DRAI bedragen eenmalig € 399,00 (excl. BTW) en € 153,00 (excl. BTW) per jaar ten behoeve van support, updates en onderhoud. Klanten van Deltec Software B.V. die gebruik maken van één van de DAS producten kunnen DRAI kosteloos downloaden en gebruiken.

Voor meer informatie inzake de installatie, activatie en de werking van DRAI kunt u de DRAI handleiding downloaden.